Stage Recruitment

Heb jij jouw HR-carrière altijd al willen starten in recruitment? En ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage waar je jouw innovatieve ideeën werkelijkheid kunt laten worden? Kom onze recruitment afdeling versterken!

STAGE RECRUITMENT
FULLTIME

Vanaf september 2017 bieden wij de ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière binnen HR. De HR afdeling binnen Koninklijke Grolsch neemt een belangrijke plaats in onze organisatie in en is betrokken bij alle beslissingen en gebeurtenissen die betrekking hebben op de medewerkers. Je bent volwaardig onderdeel van ons HR-team, krijgt de ruimte je te ontwikkelen en jouw recruitment skills te optimaliseren. Hoe vinden wij de juiste talenten voor Grolsch, en wat wordt jouw bijdrage hierin?

Dit ga je doen
Samen met de Talent Acquisition Specialist houd jij je bezig met het vinden van het juiste, nieuwe talent voor Grolsch. Jullie zorgen voor het opzetten van een sterke talentpipeline en werken jullie aan de Employer Brand van Grolsch. Je houdt je o.a. bezig met het screenen van cv’s, vinden van nieuw talent, opzetten van samenwerkingen met verschillende partijen/verenigingen, invulling van events en het plannen van afspraken. Daarnaast werk je aan jouw eigen recruitment project, jij bent namelijk verantwoordelijk voor de werving van nieuwe stagiaires voor Grolsch.

Dit neem je mee

  • Je bent in de laatste fase van je hbo-studie richting Human Resources;
  • Je neemt graag initiatief en bent communicatief sterk;
  • Je bent klantgericht en een organisatietalent;
  • Je kunt goed plannen en prioriteiten stellen;
  • Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 4 a 5 dagen in de week beschikbaar voor 5 tot 6 maanden.


Bij Grolsch ligt de stage in jouw handen. Ben jij nieuwsgierig, proactief en maak je graag projecten eigen? De mogelijkheden zijn eindeloos en hoe pro-actiever je bent, hoe meer je kunt leren!

Interesse? Overtuig ons!
Ben jij die gedreven student die vanaf september 5 maanden mee wil werken op de Recruitmentafdeling van Koninklijke Grolsch? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
18-05-2017
Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Trefwoorden
HR, Recruitment
Branche
Fast Moving Consumer Goods
Provincie
Overijssel
Trefwoorden
HR, Recruitment