Stage HR

Ben jij een hbo-student en heb jij affiniteit met Human Resources? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en krijg jij energie van een FMCG omgeving? Dan biedt Koninklijke Grolsch je hierbij de kans!

Stage Human Resources

Fulltime

Als HR-talent krijg jij vanaf februari 2018 de uitgelezen kans om de wereld van Human Resources te ontdekken bij Grolsch! De HR-afdeling binnen Koninklijke Grolsch is betrokken bij alle beslissingen en gebeurtenissen die betrekking hebben op de medewerkers. Je wordt volwaardig onderdeel van het team van ervaren HR-professionals en je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen

Tijdens de stage loop je mee op de afdeling HR-operations. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle operationele processen binnen HR. Je ondersteunt daarnaast o.a. onze HR Business Partners bij hun werkzaamheden vanuit een tactische- en strategische invalshoek. Je optimaliseert en innoveert lopende processen. Daarnaast verwachten wij ook een actieve bijdrage bij verschillende actuele HR-projecten.

Dit neem je mee

  • Je bent in de laatste fase van je hbo-studie richting Human Resources;
  • Je neemt graag initiatief en bent communicatief sterk;
  • Je bent een organisatietalent;
  • Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar voor 5 maanden.

Bij Grolsch heb je de invulling van jouw stage zelf in de hand. Door jouw proactiviteit en nieuwsgierigheid geef jij vorm aan jouw eigen stage.

Interesse? Overtuig ons!

Gedreven genoeg om vanaf februari 2018 5 maanden stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
11-10-2017
Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Trefwoorden
Branche
Fast Moving Consumer Goods
Provincie
Overijssel
Trefwoorden